به‌گزارش ميراث آريا(CHTN)، \"علي‌محمد نمازي\" دبير کميته راهبردي توريسم روستايي و عشايري سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري در نخستين سمينار بررسي موانع و راهکارهاي توسعه صنعت گردشگري در بجنورد با باين اين مطلب گفت: يکي از تعريف‌هايي که سازمان جهاني جهانگردي در مورد گردشگري دارد اين است که تمام مسافرت‌هايي که منجر به اقامت حداقل يک شب در مقصد شود، در زمره گردشگري است.

وي با بيان اينکه پيش‌بيني مي‌شود در سال 2010 تعداد گردشگران دنيا به يک ميليارد نفر برسد، افزود: برهمين اساس در سال 2020 ميلادي تعداد گردشگر در دنيا به يک ميليارد و 600 ميليون نفر خواهد رسيد.

نمازي اضافه کرد: ميزان درآمد از گردشگري در سال 2010 هزار ميليارد دلار و در سال 2020 به يک هزار و 600 ميليارد دلار خواهد رسيد.

وي همچنين گفت: شوراي عالي ميراث‌فرهنگي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري تصويب کرده است در افق 1404 بايد براساس چشم‌انداز 20 ساله کشور يک درصد گردشگران دنيا يعني 20 ميليون نفر به ايران جذب شوند و 25 ميليارد دلار درآمد از اين صنعت عايد کشور شود.

نمازي با اشاره به اينکه بيش از 50 درصد گردشگران جهان طبيعت‌گرد هستند بيان داشت: استان خراسان شمالي داراي تنوع اقليمي بي بديلي است و از مهمترين قابليت‌هاي اين استان حوزه اکوتوريسم آن است.

وي با بيان اينکه در خراسان شمالي 8 روستاي هدف گردشگري شناسايي شده است، خاطرنشان کرد: گردشگران طبيعت‌گرد از ايران در سال 1385 بايد به 8/2 ميليون نفر مي‌رسيد که نرسيد و در سال 1390نيز اين ميزان بايد به 6/3 ميليون نفر برسد.

نمازي در ارائه تأکيد کرد: خراسان شمالي با توجه به همسايگي با چند کشور مي تواند يکي از قطب‌هاي مهم گردشگري ايران به شمار آيد.

R/H/104


انتهای پیام/

کد خبر 1386041768